Nutrend

Nutrend

DESPRE NUTREND

NUTREND este cel mai important producator ceh de suplimente de nutritie si dieta nu numai pentru cei ce practica sport, ci si pentru toti cei care prefera un stil de viata activ. Compania noastra in prezent in plina expansiune a fost infiintata in anul 1993 si astazi are aproape 170 de angajati.

ISTORIA NUTREND

NUTREND D.S., A.S. a fost infiintata in 1993 si este specializata in dezvoltarea si productia de suplimente si nutritie alimentara. In istoria sa de 20 de ani, compania a devenit liderul pe piata ceha si de curand chiar piata europeana. Pana la aceasta ora compania noastra are peste 170 de angajati de diferite profesii si specializari.

Datorita dezvoltarii companiei, produsele noastre se gasesc acum in farmacii, in magazinele specializate pe distributia alimentelor sanatoase, in magazinele pentru sportivi, in centrele de fitness - nu numai in Republica Ceha, dar si in alte 30 de tari.

Domeniul nutritiei sportive este cea mai importanta preocupare a noastra. Ne concentram in special pe eficienta produselor si in acelasi timp pe compozitia absolut legala - toate produsele sunt avizate de Ministerul Sanatatii si multe produse sunt avizate de catre Comitetul Anti-doping a Republicii Cehe.

NUTREND DS, are o retea de distributie foarte bine dezvoltat atat in Republica Ceha cat si in lume.

FILOSOFIA NUTREND

Calitatea produselor noastre, create, dezvoltate si produse de noi sunt apreciate, de asemenea, de catre comisia ceh Anti-doping. Eficienta si efectele produselor noastre sunt evaluate pozitiv de catre numersi sportivi si organizați sportive. Colaboram cu Comitetul Olimpic Ceh, Slovac si cu comitetul Paralimpic Ceh.

Produsele noastre pot fi cumparate din lanturi de magazine sportive specializate, centre de fitness, magazine ale centrelor de wellness care vand alimente sanatoase si magazine pe baza de plante, farmacii si statii de benzina. Profilul larg de produse, care se completeaza unul pe altul, de inalta calitate si atitudinea activa în lupta impotriva dopajului stau la baza succesului nostru. Acest lucru pune NUTREND printre cele mai importante companii europene producatoare de suplimente alimentare pentru sport si stil de viata activ. Si acesta este, de asemenea, un motiv pentru care exporturile companiei NUTREND au loc in peste 30 de tari.

TEHNOLOGIA UTILIZATA

Produsele in forma lichida: Sistemul de productie asigura fabricarea si stabilizarea eficienta a produselor in forma lichida.

 

                                     Zona de productie si tehnologie pentru fabricarea de produse sub forma lichida 

Produsele in forma de praf: Echipamentele de productie pentru amestecarea și omogenizarea compozitiilor sub forma de pulbere proceseaza o gama larga de materii prime. Controlul produselor finite se bazeaza pe precizia gramajelor si a nivelului mare de omogenizare.

 

Produsele sub forma de lichid concentrat: Sistemul de productie a lichidelor concentrate asigura fabricarea si stabilizarea  substantelor nutritive si energizante continute.

 

                        Zona de productie si tehnologie pentru fabricarea de produse sub forma de lichid concentrat

Produsele sub forma de batoane: Detinem cea mai moderna tehnologie pentru producerea de batoane de cereale si musli, cu continut ridicat de proteine si substante active. Batoanele au o textura si un gust foarte apreciat in special de catre sportivii de anduranta.

 

Produsele sub forma de siropuri concentrate: Sistemul de echipamente si tehnologii necesar producerii de siropuri si concentrate de sirop a fost facut pe baza de comanda speciala, tocmai pentru a ne permite productia propriilor noastre retetele originale.

Produsele sub forma de capsule: Tehnologia moderna pe care o folosim ne permite sa producem capsule in trei marimi diferite.

NUTREND: CERCETARE SI DEZVOLTARE

Cercetarea si dezvoltarea produselor se face in cadrul companiei noastre de catre multi specialisti: medici, nutritionisti si sportivi. Ne concentram in special pe eficienta ridicata si calitatea maxima a produselor noastre. Certificarea ISO 9001:2000 este o garantie de inalta calitate a produselor si serviciilor noastre.

2 Comments

  • Avatar
   Iancu Ionut
   Nov 7, 2015

   Mă interesează și pe mine ce baton este bine să consum pentru a mai pune câteva kilograme și pentru a face mușchi

   • Avatar
    fun-run.ro - Partenerul tau in sporturile montane
    Nov 17, 2015

    Buna Ionut, Pentru masa musculara recomandat este sa consumi proteine. Iti recumandam de la Nutrend Batonul CFM34, il gasesti aici: http://www.fun-run.ro/ro/batoane-proteice/98-nutrend-cfm34-bananas.html si snacks-urile proteice Beef Jerky pe care le gasesti aici: http://www.fun-run.ro/ro/47-snacks-uri-proteice.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code