Livrarea a produselor

Produsele comandate se livreaza in ambalajul original, plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.

Livrarea in toata tara, prin reteaua Fan Courier.

Produsele se livreaza de luni pana vineri.

 

Termenul de livrare

 

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, asadar va fi comunicata in momentul confirmarii primirii Comenzii, atat in scris, prin email, cat si telefonic, la numarul de telefon si adresa de email furnizate de Client.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile calendaristice de la data confirmarii Comenzii.

Pentru Clientii din strainatate, pretul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Curier. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus. 

In cazul produselor care nu sunt pe stoc, fun-run.ro isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare.Costuri de livrare


GRATUIT pentru comenzi care depasesc valoarea de 200 RON (TVA inclus) in orice oras din Romania. 

- 20 RON (TVA inclus) pentru comenzi a caror valoare este sub 200 RON (TVA inclus), doar pentru localitatile in care Fan Courier are sedii. Pentru localitatile in care nu este sediu, Fan Courier percepe taxe suplimentare de 0.8 lei/ extra-km. De ex. pt o localitate care se alfa la 20 de km de sediu, costul transportului (pentru cumparaturi cu valoare mai mica de 200 lei) este de 20x0.8+20 = 36 lei.
Lista localitatior cu acoperire Fan Curier se poate consulta AICI

Mai multe detalii gasiti in sectiunea “Termeni si conditii”.


Nota: 

Din momentul in care Cumparatorul lanseaza comanda, accepta conditiile si termenii de utilizare afisati pe site, “Termenii si Conditiile” avand valoare de contract valabil.

Acceptand “Termenii si Conditiile” impuse de fun-run.ro, Cumparatorul isi asuma in intregime obligatiile si drepturile ce decurg din achizitionarea de produse din webshop-ul fun-run.ro.

“Termenii si Conditiile” respecta legile in vigoare: Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor.